? ORQANİZMİ KƏNAR TƏSİRLƏRDƏN QORUYUN ?
♦️Tam Təbii Prosedur
Antioksidantlar bədəndəki hüceyrələrə müəyyən kimyəvi maddələrə, siqaret çəkməyə, çirklənməyə, radiasiyaya və normal metabolizmanın bir yan təsirinə məruz qalan sərbəst radikal zədələrindən qoruyan maddələrdir. Pəhrizli antioksidanlar selen, vitamin A və əlaqəli karotenoidlər, C və E vitaminləri və lycopen, lutein və quercetin kimi müxtəlif fitokimyasalları ehtiva edir.
? Bu antioksidantları, yəqin ki, yeyib-içdiyiniz bir çox müxtəlif qidada tapa bilərsiniz. Meyvə, tərəvəz, qoz-fındıqda, bütün taxıllarda və ətlərdə, quşçuluqda və balıqlarda az miqdarda antioksidantlarda antioksidanlar var. Həddindən artıq emal edilmiş sürətli qidalar kimi qüsurlu yeməklər antioksidanlarda çox aşağı olurlar.
? Antioksidanlarla zəngin olan qidaları istehlak etmək ürək sağlamlığınız üçün yaxşı ola bilər və həmçinin infeksiya riskini və bəzi xərçəng növlərini azaltmağa kömək edə bilər. Daha çox qoz-fındıq, toxum, meyvələr və tərəvəz yeməklə antioksidan qəbulunu artırın.
ℹ Biz sizə immun sistemini güclü saxlayaraq, bütün orqanizmə ziyan vuracaq kənar maddələrdən təbii şəkildə qorunmağın yollarını təqdim edirik. Bunun üçün ən önəmli maddələr ?SİNK və ?KALSİUM- dur. Tam təbii tərkibli, heç bir orqana ziyan vurmadan orqanizmi qoruyan qida əlavələridir.
♻️ Bu 2 maddənin orqanizmdə çatışmazlığı aşağıdakı problemləri yaradır:
✔Saç, dırnaq zəifliyi
✔İştahsızlıq, çəki azlığı
✔Kalsium çatışmazlığından yaranan digər sümük-oynaq xəstəlikləri
✔Sink maddəsi defisiti
✔Qan azlığı, halsızlıq və stress.
?? Orqanizminizi kənar təsirlərdən qorumaq üçün sizlərə təqdim etdiyimiz təbii qida əlavələrini sınayın.
♦️Tam Təbii Prosedur
Antioksidantlar bədəndəki hüceyrələrə müəyyən kimyəvi maddələrə, siqaret çəkməyə, çirklənməyə, radiasiyaya və normal metabolizmanın bir yan təsirinə məruz qalan sərbəst radikal zədələrindən qoruyan maddələrdir. Pəhrizli antioksidanlar selen, vitamin A və əlaqəli karotenoidlər, C və E vitaminləri və lycopen, lutein və quercetin kimi müxtəlif fitokimyasalları ehtiva edir.
? Bu antioksidantları, yəqin ki, yeyib-içdiyiniz bir çox müxtəlif qidada tapa bilərsiniz. Meyvə, tərəvəz, qoz-fındıqda, bütün taxıllarda və ətlərdə, quşçuluqda və balıqlarda az miqdarda antioksidantlarda antioksidanlar var. Həddindən artıq emal edilmiş sürətli qidalar kimi qüsurlu yeməklər antioksidanlarda çox aşağı olurlar.
? Antioksidanlarla zəngin olan qidaları istehlak etmək ürək sağlamlığınız üçün yaxşı ola bilər və həmçinin infeksiya riskini və bəzi xərçəng növlərini azaltmağa kömək edə bilər. Daha çox qoz-fındıq, toxum, meyvələr və tərəvəz yeməklə antioksidan qəbulunu artırın.
ℹ Biz sizə immun sistemini güclü saxlayaraq, bütün orqanizmə ziyan vuracaq kənar maddələrdən təbii şəkildə qorunmağın yollarını təqdim edirik. Bunun üçün ən önəmli maddələr ?SİNK və ?KALSİUM- dur. Tam təbii tərkibli, heç bir orqana ziyan vurmadan orqanizmi qoruyan qida əlavələridir.
♻️ Bu 2 maddənin orqanizmdə çatışmazlığı aşağıdakı problemləri yaradır:
✔Saç, dırnaq zəifliyi
✔İştahsızlıq, çəki azlığı
✔Kalsium çatışmazlığından yaranan digər sümük-oynaq xəstəlikləri
✔Sink maddəsi defisiti
✔Qan azlığı, halsızlıq və stress.
?? Orqanizminizi kənar təsirlərdən qorumaq üçün sizlərə təqdim etdiyimiz təbii qida əlavələrini sınayın.
№ 24651
Bu gün, 16:41
Baxışların sayı: 216